Henkilökohtainen Mehiläishoidon Filosofia

Link: http://www.bushfarms.com/beesphilosophy.htm

sähköpostiosoite

Paljon päätöksiä laitteita tai menetelmiä, riippuu henkilökohtaiset elämänkatsomus ja henkilökohtainen filosofia mehiläishoidon. Jotkut ihmiset ovat enemmän uskoa Luonto tai Luoja selvittää asiat. Jotkut ovat enemmän kiinnostunut pitämään mehiläisiä terve kemikaaleja ja hoitoja. Sinun täytyy päättää, missä seisot tällaisia asioita.

Orgaaniset

Jos olet tyyppi, ottaa rohdosvalmiste, ennen kuin suoritat lääkärin, olet todennäköisesti kuuluvat tähän luokkaan. Totta orgaanisia olisi mitään hoitoja lainkaan. Jotkut sanovat tämä ei voi tehdä, mutta on monia ihmisiä kuten minä teen sen. Monet ovat verkossa ja auttaa toisiaan läpi. Sen jälkeen on “pehmeä” hoitoja, kuten eteeriset öljyt ja FGMO, ja sitten hieman “vaikeampaa” hoitoja, kuten Muurahais-ja Oksaalihappoa varten Varroa.

Kemian

Jos olet tyyppi, joka juoksee lääkäriltä antibiootteja, toinen saa niiskuttaa tämä on luultavasti enemmän tyyliäsi. Jotkut tämän ryhmän hoitoon, ehkäisyyn. IMO viisaampi niitä hoitoon vain tarvittaessa. Useimmat viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että hoitoon ehkäisyyn on aiheuttanut vastustuskyky kemikaaleja osa tuholaisia ja on tehnyt vähän auttaa pesää ja usein satuttaa heitä. Kemiallisia kertyminen vaha Cumaphos (Tarkista Punkki) ja Fluvalinaatti (Apistan), jota käytetään Varroa-punkit, epäillään olevan syy korkea supersedure hinnat, ja tunnetusti aiheuttaa hedelmättömyyttä kuhnurit ja kuningattaret.

Tiede vs Art

“Ne, jotka ovat tottuneet päätellen tunne, eivät ymmärrä prosessin tuloksena, sillä he ymmärtää ensi silmäyksellä ja eivät ole tottuneet etsimään periaatteita. Ja toiset, päinvastoin, jotka ovat tottuneet syy periaatteita, eivät ollenkaan ymmärrä asioita tunne, etsien periaatteita ja ei pysty näkemään yhdellä silmäyksellä.”–Blaise Pascal

Jos näet mehiläishoidon, kuten taidetta tai voit nähdä sen kuten tiede, se muuttaa näkökulmasta paljon. Luulen, että se on vähän molempia, mutta koska mehiläiset ovat melko kykenee selviytymään omillaan, ja koska emme voi pakottaa heitä tekemään mitään, minusta se on enemmän taidetta, jossa voit työskennellä mehiläisiä luonnon taipumuksia auttaa heitä ja itseäsi.

Osa tätä on myös kyky nähdä intuitiivisesti koko kuvan sijasta nähdä kunkin yksittäisen pala kuin jos se seisoo yksin.

Asteikko

Tämä on toinen asia, joka muuttuu teidän filosofia monia asioita. Kun sinulla on aikaa viettää nokkosihottuma ja pesät ovat omalla takapihalla, sitten menetelmiä, jotka vaativat sinua tekemään jotain joka viikko eivät ole iso ongelma. Esimerkiksi, kun olen requeen omalla pihalla, en välitä, jos se kestää kolme kertaa pesään saada se tehdään jos se parantaa hyväksyntää. Mutta jos se on outyard 60 mailin päässä, ja haluan tehdä jotain kerran ja olla valmis. Sama pätee mehiläispesien määrä. Jos sinulla on vain kaksi nokkosihottuma käsitellä tiettyä asiaa, et ehkä ole mielessä, kuinka monimutkainen se on. Kun sinulla on satoja nokkosihottuma käsitellä, sinun täytyy olla virtaviivainen järjestelmä.

Syyt Mehiläishoidon

Paljon päätöksiä on noudatettava. Jos sinulla on mehiläisten lemmikkeinä on erilainen agenda kuin, jos ne ovat yksinomaan elantonsa.

Michael Bush

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *