2. JAKSO: JOHDATUS PAINOVOIMA

Link: http://www.johnagowan.org/sect2.html

(tarkistettu. kesäkuuta, 2014)
JOHN A. GOWAN
kotiin sivu (sivu 1)
kotiin sivu (sivu 2)
E-Kirja
Tämä kirja on ollut käännetty unkarin Wanita Pavlet. Monet kiitokset, Elana! Katso: http://sc-journal.com/2-szakasz-bevezetes-a-gravity/

Paperit: “Kuvaus Gravitaatio”;
Painovoima, Entropia ja Termodynamiikan

Sisältö:

   Tiivistelmä

Johdanto
Symmetric “Ei-Paikallisia” State of Light
“Sijainti” Lataus
Aika
Entropian ja Gravitaation
Paikallinen Gauge Symmetry
Quantum Suhteet
Sisäinen Motion Valon
Merkki “G”
Mustia Aukkoja
Miksi Painovoima on niin Heikko
Filosofisia Yhteyksiä
Kirjeen Skeptikko
Linkit

Tiivistelmä

Gravity on asia muistiin, se kerran oli valo.

perustelut painovoima alkaa luomiseen Cosmos – negatiivinen energia painovoima on tarpeen tasapainottaa positiivista energiaa “Big Bang”, niin että “Luominen Tapahtuma” vaatii nolla netto-energiaa. Samoista syistä, antimateria on myös tarpeen tasapainottaa kuluja asian niin, että luominen tapahtuu valtion nettovaraus nolla. Alusta kunnossa, täydellinen puolueettomuus (ehkä jättiläinen quantum vaihtelu tyhjiö, “inflaatiota kupla”, tai Jumalallisen Fiat), Maailmankaikkeus voi vain myöhemmin kehittyä täydellistä säilyttämistä. Koskien Maailmankaikkeuden alkua, voimme vain arvailla.
Jatkona ensisijaisena tehtävänä on antaa negatiivista energiaa aikana “Big Bang”, painovoima pelaa vielä kaksi suurta säilyttäminen roolit kehittyvä maailmankaikkeus: 1) energian säästö (kaikki painovoimakenttä vahvuudet) sitoutuneen energian muodot, kautta, luomisen aika, historia, ja asia on ajallinen entropia-asema; 2) symmetrian säilyttämistä (at tähtien ja enemmän painovoimakenttä vahvuudet) kautta muuntaminen pakko ilmaista energiaa (massa valo) tähdet, supernovas, kvasaarit, ja niihin liittyvät astrophysical prosesseja, ja lopulta ja täysin kautta Hawking on “quantum säteily” mustia aukkoja. Nämä toissijainen suojelu rooleja, ilmentää painovoiman muuntaminen tilaa, aikaa ja pakko ilmaista energiaa, ovat luonnollisia seurauksia tilassa painovoiman vaikutuksesta on ensisijainen rooli, joka on luoda negatiivinen energia ja entropia kautta supistuminen, lämmitys, ja tuhoaminen tilaa (luontiaika), erotukseksi perustamiseen, laajentamiseen ja jäähdytys tilaa, jonka positiivinen energia ja entropia valoa.

Suhde painovoiman muita voimia on kautta “Noether Lause” symmetrian säilyttäminen: kaikki maksut ja niiden voimat ovat peräisin, koska symmetria velat valossa. sen laajimmassa “global” mielessä, sitten, negatiivinen energia, painovoima on symmetria-velka, netto positiivista energiaa sähkömagneettista energiaa. Kapeampi, “paikallinen”mielessä, kuitenkin, painovoiman vastaava massa (Gm), jonka aktiivinen periaate on aikaa, edustaa symmetria velka johtuvat (lost) “ei-paikallisia” jakautumista symmetria valo on ilmaista energiaa, on velkaa aina ilmainen sähkömagneettista energiaa muunnetaan sidottu sähkömagneettista energiaa: sv = mcc. Viittaan painovoiman maksutta “sijainti”.

Painovoima maksaa entropia-“etu” on symmetria velka väliä luomalla aika ulottuvuus sitoo energiaa, joka vastaa säilyttäminen voi olla historiallinen ilme ja kausaalinen merkitys. Tämä muuntaminen tilaa aikaa, kuin Maa-planeetalla, ei kadota joko massa-tai painovoimakentässä (siis analogisesti “korko”). Painovoima maksaa energia-“periaate” on symmetria velka väliä muuntamalla massa valo (tähdet ja niihin liittyvät astrophysical prosessit) – joka katoaa sekä massan ja siihen liittyvät painovoimakenttä (siis analogisesti “periaate”). Ensimmäinen reaktio aiheuttaa hidastus maankäytön laajeneminen Kosmoksen, kun taas toinen aiheuttaa näennäinen kiihtyvyys (kuten äskettäin havaittu).

Esittely

Aihe gravitaatio on tietenkin keskeistä, jotta kaikki yritykset pakottaa yhdistyminen; tunnettu standoff välillä, kvanttimekaniikka ja suhteellisuusteoria teoria keskittyy kyvyttömyys “perustaminen” fysiikan (tai “standardimalli”) tuottaa tyydyttävää theory of quantum gravity, tai mikä tahansa teoria, joka yhdistää painovoima muut voimat fysiikka (sähkömagneettinen, vahva ja heikko).

Siellä on aina ollut osa mysteeri ympäröivä painovoima – mitä on painovoima ja miksi tällainen ulottuvuus-loimitus voima on olemassa? Mikä on rooli painovoiman taloudessa luonnon laki – mikä on säilyttämisen olemassaolon syy tämä voima? Miksi painovoima on niin heikko? Nämä ovat kysymyksiä, jotka koskevat painovoima, joka ei Newton tai Einstein (eikä sen jälkeen) on vastannut tyydyttävästi.

Yhdistymisen teoria esitetty nämä paperit on kuitenkin rakennettu noin keskeinen kysymys: miksi gravitaatio on olemassa voima Luonnossa; miksi se on olemassa; mikä on säilyttämisen rooli painovoima? Newton ja Einstein ovat tajunnut “kuinka” ja määrällisten matemaattisia edustus gravitaatio; lähdin monta vuotta sitten nyt, selvittää “miksi”. (Oletan, että näitä papereita, että Einsteinin matemaattinen edustus gravitaatio, miinus hänen “kosmologinen vakio”, on periaatteessa oikea. Kuitenkin, en ole samaa mieltä Einsteinin kanssa on ilmeinen oletus, että valo, liikkuvat vapaasti tyhjiössä aika-avaruus, tuottaa painovoimakentässä.)

Einstein yritti yhdistää pitkän kantaman “spacetime voimat”, painovoima ja sähkömagnetismi, mutta ilman menestystä. Hänen päivä lyhyen kantaman “hiukkasen voimia”, vahvat ja heikot voimat, olivat pääosin tuntematon. Täysin yhtenäistä teoriaa ei ollut mahdollisuutta kehitetään, kunnes kaksi “hiukkanen voimat” olivat paremmin tiedossa, kauan sen jälkeen, kun Einstein kuoli. Valossa esittää tietoa, voimme kuitenkin on järkevämpää toivoa saavuttaa yhdistymistä.

Kronologisesti kiipesin ensimmäisen (ja tärkein) askelma tikkaat minun henkilökohtainen käsitys painovoiman yhdistymisen minun esittely “Noether’ s Theorem”, jossa lähinnä todetaan, että symmetries valon (ja symmetriat, aluesuunnittelu-metrinen, jonka valo luo) on säilytettävä. Tajusin, että maksut asia on symmetria velat valo,, joka on, säilyttää maksut (ja spin) hiukkasia – maksun säilyttäminen – on vain perus muodon symmetrian säilyttämistä. Tämä on yksinkertainen, kaikenkattava periaate, joka yhdistää painovoima muut voimat fysiikka. Maksun säilyttäminen on yksi esimerkki Noether Lause täytäntöön “todellinen” (pikemminkin kuin teoreettinen) maailmassa. “Inertia” voimat aika-avaruus, kuten gravitaatio, on vastaava “metric” tai kolmiulotteinen esimerkkejä Noether Lause täytäntöön. Einstein oli puututtava gravitaatio ongelma (menestys) inertiaalinen, geometrinen, kolmiulotteinen, ja metrinen näkökulmasta. Ehkä jotain lisäksi voitaisiin saada tarkastelemalla painovoiman kysymys näkökulmasta hiukkasia ja maksut suorittamalla, koska se oli, hiukkanen-aalto analyysi voima.

Jos painovoima edustaa säilyttäminen voima liittyy symmetria velka valo (jos painovoima, kuten muut voimat, oli tuottanut “charge”), niin se kuuluisi säilyttämistä lämpötila Noether lause ja voidaan käsitellä kuten mikä tahansa muu vastaava asia. Myös käsittelemällä painovoima kuin yksi kvantittunut kuluja asiassa, yksi automaattisesti, oli jalka ylös ongelma liittyä kvanttimekaniikka ja suhteellisuusteoria. Välitön kysymys oli siis: mitä symmetria valo, painovoima säilyttäminen, ja mikä oli seurauksena painovoiman maksu?

Symmetrinen “Ei-Paikallisia” Energia State of Light

Tajusin pian, että todellakin valo on symmetria, joka oli rikki aikana muuntaminen vapaan sitoo energiaa, joka näytti siltä, kuin se voisi olla syy painovoiman “maksuton” tai symmetria velka. Tämä symmetria on “muita kuin paikallisia” tasapuolinen jakaminen valo on energiaa, kaikkialla aika-avaruus, samanaikaisesti. Tätä jakautumista symmetria valon energia tulee siitä, koska valo on luontainen liike ja “ei-paikallisia” merkki (mitata “velocity c”) – keksi Einstein. Kevyt kantaa aika-avaruus voi olla paikallinen tai määritelty, koska valo ei ole aika ulottuvuus, ja ei ole “x” spatiaalinen ulottuvuus suuntaan eteneminen. Puuttuu kaksi ulottuvuutta, se on mahdotonta määrittää, kevyt kantaa joko 3 tai 4 ulotteinen avaruus tai aika-avaruus. Koska ei aika eikä etäisyys olemassa valossa, mutta valo on luontainen liike, valo on olennaisesti ikuisesti mennä minnekään (mitä todellinen suuruus “velocity c” voisi olla); näin ollen voimme sanoa, että vapaan lennon omalla viitekehyksen (liikkuvat vapaasti avaruuden tyhjiössä nopeudella c), valoa on kaikkialla kuluessa sen säilyttämistä domain of spacetime samanaikaisesti (valo on “muita kuin paikallisia” tai on “ääretön” velocity).

Einstein ominaista tämä tilallisesti symmetrinen kunnon valo on “muita kuin paikallisia” energia valtion kautta hänen matemaattinen kaava “Aikaväli”: valo on “Väli” on yhtä kuin nolla. (“Väli” on invariantti mitta, määrä, aika-avaruus erottaa kaksi tapahtumaa.) Kun tajusin, että “velocity c” ei ole tarkoituksenmukaisesti suunniteltu tavallisen (eikä edes “ei-tavallinen”) nopeus, mutta oli sen sijaan “mittari” tai säädin energinen ja metric symmetria, joka katosi (tukahdutettu) aika ja etäisyys – ja Noether lause tarvitaan tällaisia symmetries säilytettävä – tiesin, että yhdistelmä Einsteinin “Väli” ja Noether Lause edellyttäen, muodollisen perustan ymmärtäminen vetovoimalaki on säilytetty maksu tai symmetria velka valoa. Painovoiman tapauksessa, kadonnut tai rikki symmetria on valo “ei-paikallisia” energia valtion ja menetti symmetrinen jakelu valon energiaa koko tilaa kaikkialla, samanaikaisesti (omalla reference frame). Jakautumista symmetria valon energia on kadonnut, kun ilmaista energiaa (valoa) muunnetaan liikkumaton sidottu energia (massa-asia), joiden keskittynyt “lepomassa” (sv = mcc) on o (netto) sisäiset spatiaalinen liike.

Se, että metric “vääntyminen” tai “kaarevuus” painovoimakenttä (-Gm) tunnistaa (yhteensä) aika-avaruus asema liikkumaton möykky sidottu energia (m), ja myös heijastaa määrä ja tiheys massa, toisin sanoen, pitoisuus sidottu energia tietyssä aika-avaruus locus, oli todiste siitä, että tämä voima käyttäytyi täsmälleen kuten symmetria velka tai maksu olisi, jos se olisi tallennus, kuten arveltu, (rikki) symmetria spatio-temporaalinen jakautuminen energiaa valon. Painovoima oli kertoa säilyttämistä domain of spacetime universal, energinen kieli metrinen epäsymmetria (inertial-ulotteinen voima) tarkalleen, missä, kuinka suuri ja kuinka voimakas oli väliä on otettava symmetria velka (rikkoo energian jakelussa, symmetria) edustaa aika-avaruus sijainti, määrä ja tiheys rikkoneen liikkumaton pitoisuus sidottu energia. Vihdoin, Auringon valo todisti siitä, että painovoima oli toimiva, juuri odotusten mukaan Noether lause, “maksaa pois” tämä symmetria velka muuntamalla massa takaisin symmetrisesti jakautunut vapaa energia. Hawking on “quantum säteily” mustia aukkoja kuljettaa painovoiman muuntaminen pakko ilmaista energiaa loppuun – mikä on yksi syy, miksi Hawking tulos on niin tärkeä, koska se vahvistaa lopullinen symmetrian säilyttäminen rooli gravitaatio.

“Sijainti” Vastaa Painovoima

Vuonna 1980, nimesin tämän vetovoima vastaa “sijainti”, ja kirjoitti minun ensimmäinen paperi tästä aiheesta. Isäni, edesmennyt Professori John C. Gowan, itse asiassa julkaistu versio tämä varhainen paperi kirjassaan “Verhoutunut Glory” vuonna 1982.

Kun “location” vastaa gravitaatio on edelleen tänä päivänä niin olennainen “ensimmäinen askelma” minun käsitys gravitaatio (painovoima edustaa symmetria velka (lost) “ei-paikallisia” jakelu valon energia), se oli vain monta vuotta myöhemmin, että kiipesin seuraava askel kohti ymmärrystä tämä monimutkainen voima. Tilastojen mukaan (joka on useimmissa muissa suhteissa valitettavan epätäydellinen), se oli vasta marraskuu 1997 (17 vuotta myöhemmin – muista, että tämä on harrastus, olen harjoittanut vaikka olen työskennellyt koko ajan työtä Cornell, rakennettu talo, äitini ja vaimoni kanssa Esther esille perheen 3 poikaa), että otin seuraavan askeleen, ymmärtämättä, että painovoima oli luoda ajallinen ulottuvuus asia, jonka tuhoaminen tilaa. Painovoima, olen vihdoin ymmärtänyt, oli kirjaimellisesti muuntaa tilaa aikaa, ja aika itse oli aktiivinen periaate painovoiman “sijainti” kuluja. Joten aika quantum tai maksu on yhteys kvanttimekaniikka ja Yleinen Suhteellisuusteoria – gravitonin on quantum yksikkö aika, metrically vastaa kvantti-yksikön negatiivinen spatiaalinen entropia, spatiaalinen supistuminen, tai painovoima.

Marraskuussa seuraavana vuonna, 1998, kiipesin toinen askelma ja tajusi, että aika ja painovoima itse asiassa houkutella toisiaan loputon sykli – paljon kuin tehdä sähkö-ja magneettikenttien valoa, mutta kautta aivan eri mekanismi. Luontainen liike aika vetää tilaa, kun se tulee pisteeseen-kuten alussa yksi-ulotteinen aika-linja, joka sijaitsee keskellä tahansa massa; on tilaa itsensä tuhoaa, + x canceling – x ja niin edelleen, mutta jättäen +T ajallinen jäännös, metrinen vastaa tuhottu tila, joka voi peruuttaa koska aika on yksisuuntainen, ei -T. luontainen (entrooppiset) liikkeen uusi aika maksu välittömästi marssii alas aika-linja, historiallinen säilyttäminen verkkotunnuksen tiedot, ja asia on “syy matrix” (historiallinen aika), vetää enemmän tilaa sen jälkeen, kun se on loputon sykli, ja aiheuttaa romahtamassa kiihtynyt virtaus aika-avaruus me tunnustamme, koska painovoimakenttä.

Historiallinen verkkotunnuksen sidottu sähkömagneettinen energia on suorassa kulmassa kaikissa kolmessa tilallisia ulottuvuuksia; aika on yksisuuntainen, koska aika suojelee syy ja mikä energian säästö; painovoiman kenttä on pallosymmetrinen, koska aikaa parit yhtä kaikki kolme tilallisia ulottuvuuksia; alan kiihdyttää, koska jatkuva soveltaminen voima (jatkuva sisäinen motion aikaa), ja katoaa keskivartaloon, joissa paikkatietojen metrinen itsensä tuhoaa. painovoimakenttä on maankäytön seurauksena luontaisen liikkeen ajan. Tämä mekanismi on täysin samaa mieltä Einsteinin “Vastaavuus” – Periaate, romahtaa, kiihtynyt virtaus aika-avaruus ovat erottamattomat vastaava staattinen “vääntynyt” tai “kaareva” metric kenttä: spacetime nopeuttaa kauttamme on “vastavuoroista vastaava” meidän nopeuttaa läpi aika-avaruuden. Tämä on makroskooppinen laadullinen mekanismi, mutta ei vielä koko “miksi” vetovoimalaki.

Kannalta nykyinen teoria, voimme nyt muotoilla vastaavasti välinen gravitaatio ja sähkömagnetismi joka niin kiehtoi Einstein: Koska magnetismi on näkymätön, alueellisesti projective, sähkötoiminen aktiivinen (“electro-motiivi”) voima, loadstone, joten painovoima on näkymätön, alueellisesti projective, ulottuvuuksiltaan aktiivinen (“inertio-motiivi”) voima tavallinen rock. Jos magnetismi, me jäljittää voima takaisin liikkuu (ja tietokoneella) sähkövarausten atomien elektroneja loadstone; siinä tapauksessa, painovoima, me jäljittää voima takaisin liikkuu (ja one-way) ajallinen maksut sidottu energia-rock. Liikkuva sähkövaraus luo magneettikentän; liikkuva ajallinen maksu luo painovoimakentässä. Molemmissa tapauksissa kenttä on tuotettu kohtisuoraan nykyisen. Suhde on vastavuoroinen: liikkuva magneetti-ja paikkatietojen (painovoiman) kentät luoda sähkö-ja ajallinen virtaukset. Lopuksi, painovoima ja aika indusoivat toisiaan loputtomasti, kuten myös sähkö-ja magneettikentän komponentit valoa. Sekä aika-ja magnetism edustaa “paikallisten mittari symmetria virtaukset” niiden voimat, suojelu energian säästäminen ja invarianssin syy (aika), ja symmetrian säilyttämistä ja invarianssin sähkövaraus (magnetismi).
Aika (lisätty Feb. 2014)
on huomattava, että kohtelen painovoiman “sijainti” kuluja, kuten muut maksut, siinä mielessä, että antimateria kantaa sama maksu, mutta vastakkaista merkkiä. Siten partikkeli-antiparticle paria kumoavat toistensa “sijainti” maksuja, aivan kuten he tekevät kaikki muut maksut. Oma odotukseni on, että antimateria painovoiman “sijainti” vastaa kuitenkin on yleisesti houkutteleva osalta sidottu energia tahansa, samalla tavalla kuin meidän tuttu asia painovoiman maksu (koska tilaa on täysin symmetrinen “anti-tila”), mutta eroaa yksi-tapa (epäsymmetrinen) “suunta” antimateriaa aikaa. Tunnemme oman yksi-tapa aikaa epäsymmetria – anti-universumi, olen odottanut tätä samaa yksisuuntainen syy-ajallinen virtausta esiintyy, mutta “suunta” vastapäätä omaa. Tällä en kuitenkaan tarkoita syy-yhteys on rikkonut anti-maailmassa (joka olisi myös rikkoa energian säästö), en yksinkertaisesti tarkoittaa yksi-tapa suuntaan aika on vastapäätä oman, aivan kuten “east vs west”, mutta ilmaisi sisällä ajallisen sijaan spatiaalinen parametri. Meillä on liittyvät esimerkiksi tällainen vaikutus “kätisyys” tai “pariteetti” meidän neutriinot – kaikki asiasta neutriinot ovat vasenkätinen, kaikki antimateria neutriinot ovat oikeakätinen, erottaa tiedon sisällöstä väliä vs antimateria.

Wheeler ja Feynmanin esille samanlaisia spekulaatioita koskien aikaa matkustaa antimateriaa, mutta myöhemmin hylännyt heidät, ilmeisesti koska syy koskee. Luulen kuitenkin, että syy-seuraus rikkomuksista voidaan välttää, jos puhtaasti “suuntaava” käänteinen virtaus on oletettu, että on, kääntyminen (kuten pariteetti), että ei ole syy-seurauksia rikkoo energiansäästöä.

Kuitenkin, kahden vastakkaissuuntaisen aika virtaa ei voi elää rinnakkain samassa viitekehyksessä, joten osuus on välitön ja väkivaltainen tuhoaminen materia vs antimateria (nokkakolari kaksi maailmankaikkeuksia aika-matkalla vastakkaisiin suuntiin). Tämä voi olla todellinen mekanismi tuottaa vetovoima välillä vastapäätä sähkö maksut, – ottaa huomioon, että periaate on the conservation of light on ei-paikallinen symmetrinen energia valtio (paluu sitoo energiaa valon kautta hiukkanen-antiparticle tuho reaktioita).

Vastaavasti, “Spacetime Kartan Maailmankaikkeuden” emme olisi kaavio anti-universumi spatiaalinen akseli kasvaa ylöspäin, kuin ennen, mutta ajan kanssa kasvaa kohti oikealle, eikä vasemmalle, kuten alkuperäinen kaavio. Se on maailmankaikkeuden ja anti-universumi olisi miehittää vastapäätä (vasen-oikea) neljännestä yläosassa hahmo.

Lisää aiheesta: Entropian ja Gravitaation
(Katso: “Paikkatietojen vs Ajallinen Entropia“)

Se oli ajon töihin eräänä kauniina kevätpäivänä vuonna 1999, että minä kiipesi toiseen soittanut minun henkilökohtainen käsitys “miksi” vetovoimalaki, kuten välisen yhteyden painovoiman ja entropian lopulta valkeni minulle. Lisäksi sen symmetrian säilyttämistä rooli, painovoima on myös olla säästämällä entropia “Universe of light”, entropia ajaa vapaata energiaa, laaja periaate tilaa, sisäinen motion valon kuin mitata (säännellyt) “velocity c”. Heinäkuussa 1999 olin kirjoittanut ensimmäisen version “Entropia, Gravitaatio, ja Termodynamiikan” paperi. Marraskuussa 1999 toimitettu paperi, Arkisto Fysiikka (sähköinen arkisto fysiikan paperit, alun perin Los Alamos, mutta nyt Olin Kirjastossa, Cornell University). (Arkisto paperi on päivitetty useaan otteeseen, mutta viimeisin versio on aina löytynyt minun julkinen sivusto – ja julkisen viXra.org vaihtoehto avaa arkisto.)

“Velocity c” on mittari (säädin) valo on ei-paikallinen, alueellinen, symmetrinen energia tila, valo on symmetrinen spatial/inertia-metrinen, ja mittari valo on symmetrinen “kaikki suuntaan” spatial entropia drive (sisäinen motion valon). Toisaalta, “c” säätelee metrinen symmetria tilaa, tukahduttaa epäsymmetrinen aika ulottuvuus, ja ylläpitää valo on “muita kuin paikallisia” energia valtio, kun taas toisaalta “c” säätelee perustamista, laajentamista, ja entrooppiset jäähdytys valo on spatial conservation domain. Kesällä 2002 olin kirjallisesti papereita “velocity c” ja “velocity T”, kuten entropia mittarit vapaa ja sidottu sähkömagneettista energiaa, ja entrooppiset merkitys heidän metrically vastaava ja tehokkaasti ääretön nopeudet. Täyttämään entropia toiminnot, sekä c ja T on edustaa tehokkaasti “ääretön” nopeudet kuin takuu vastaan rikkomuksia syy tai energiansäästö (nopea avaruusalus tai “aika kone”). (Katso: “Paikkatietojen vs Ajallinen Entropia“.)

Kesällä 2003 ymmärsin välisen suhteen entropia ja symmetria kaksinkertainen rooli vapaa energia mittari “velocity c” säännellä valo on luontainen liike, ja seurauksena kahden hengen säilyttäminen rooli painovoima kuin operaattorin symmetria/entropia velka valo on kadonnut “ei-paikallisia” symmetrinen energiaa valtio. (Katso: “Double Säilyttäminen Rooli Gravity”). Suhdetta valo on ei-paikallisuus, metrinen symmetria, ja puute ajallinen ulottuvuus tarkoitti sitä, että valo on ei-paikallinen, ajallinen, ja-syy. Ajallinen järjestys, syy ja vaikutus on merkityksetön energian muoto, joka ei ole ajan ulottuvuus. Valo ei ole painovoimakenttä, eikä ajan varausta, joka voisi tuottaa. Mutta asia on paikallinen, ajallinen ja kausaalinen, jossa gravitaatiovakiolla alalla tuottama luontainen ja uudistuva liikkeen asia on aika vastaava. Aktiivinen periaate painovoiman “sijainti” maksu on aikaa itse, sekä tunnistaa 4-ulotteinen kanta sitoo energiaa (tunnustaa valo on ei-paikallista jakautumista symmetria velka), ja koska aikaa on luontainen liike, joka palvelee niin väliä entropia-asema (tunnustaa valo on menettänyt luontaisen liikkeen tai entropia velka). (Katso myös: “Ei Valoa Tuottaa Painovoimakentässä?“)

Näin ollen perimmäinen olemassaolon syy gravitaatio (yli alkukantainen energia tasapaino “Big Bang”) on kaksiosainen säilyttäminen sidos (seurauksena säilyttäminen double mittari rooli “velocity c”): 1) säilyttämistä valo on ei-paikallista jakautumista symmetria tai symmetrinen energia-valtio; 2) perustaminen ja ylläpito väliä entropia ajaa (aika) ja historiallinen “syy matrix” (historiallinen aika). Painovoiman luomisen aika-avaruudesta voi myös nähdä säilyttäminen valo on entropia drive – muuntaminen valo on luontainen liikkeen aika on luontainen liike. Tässä kahden hengen säilyttäminen rooli on saavuttaa kaksinkertainen rooli painovoima on entrooppiset aikaa maksutta. Aikaa on aktiivinen periaate painovoima on “sijainti” maksu, sekä tunnistaa 4-D paikkatietojen koordinoida asema epäsymmetrisesti jaettu liikkumaton, on keskittynyt massa-energia -, ja samanaikaisesti luoda historiallinen entropia ajaa väliä, luontainen liike sidottu energia on ajan ulottuvuus (katso: “ kun Juna“). Säästö-ja syy on tietenkin myös palvelee painovoiman luominen asia on ajan ulottuvuus (koska asia on suhteellinen eikä absoluuttinen liike).

By Dec. 2008 ymmärsin, että luontainen liike aika ja gravitaatio tuottaa historiallinen säilyttäminen toimialueen tiedot (historiallinen aika-avaruus), joka yhdistää tänään eilen ja tilaa aika, sidos, joka on välttämätöntä vaalimaan todellisuus “Universal Hetkellä”. Jälkimmäinen on todellinen vaikutus ja välttämättömyys asia on historiallinen “syy matrix” – jatkumoa. aika-avaruus. Tämä viimeksi vähän ymmärrystä, että painovoima tuottaa ja ylläpitää tarvittavia historiallinen/energinen yhteys menneisyyden ja nykyisyyden ja tilaa ja aikaa – luoda historiallinen aika-avaruus jatkumo – se on vain yksi askel ylös tikkaita ymmärtäminen säilyttäminen rooli tämän kaikkein monimutkainen ja ristiriitainen neljän voimia fysiikan. Valo on kytketty tilaa, väliä on yhdistetty aika, painovoima yhdistää kaiken. Painovoima sekä luo ja on luonut luontainen liikkeen ajan. Aika ja painovoima aiheuttaa toisilleen itse ruokinta loputon sykli. (Katso myös: “Aika-avaruus Kartta Universumin“.) (Vielä muiden säilyttämistä roolit painovoima ovat arveli “Higgsin Bosoni” paperit, johon virkistys alkukantainen voima yhdistymisen aikakausilta “Big Bang”.) (Katso myös: “Kuvaus Gravity”.)

Paikallinen Gauge Symmetry

Käsite painovoima kuin aika-avaruus virtaus “paikallinen ulottuma symmetria nykyinen” luoda aikaa, antoi minulle vielä yksi näkökulma, kun tämä primal säilyttäminen voima (Nov. 2006). Voimme nyt muotoilla (melko tekninen) selvitys painovoima on rooli, joka mahtuu “Standard Malli” “perustaminen” fysiikka:

1. laki termodynamiikan, energiansäästö, voidaan pitää ensisijaisena tehtävänä gravitaatio, suojelu entropia, syy, ja symmetria kuin seurauksia, koska rooli aika-avaruuden metriikka on ennen kaikkea säästää energiaa. Toiminnan gravitaatio muuntaa globaali sähkömagneettinen metrinen avaruus, valo, ja absoluuttinen liike mitata “c”, paikallisen painovoiman metrinen ajan, aineen ja suhteellinen liike mitata “G”. Aikaa tai ajallinen entropia voidaan pitää “paikallisten” muodossa entropia ajaa, tislattu “global” entropia ajaa valon (painovoiman tuho tilaa ja louhinta ajallinen jäännös). Aika on paikallinen korvata osa painovoimakenttä vektori (aika-avaruus) – vastaavasti, paikallisen gauge symmetry “nykyinen” – suojella invariance “Väli”, syy, ja “nopeus c” sisällä painovoiman metrinen, toteutuksessa energiansäästöä huolimatta muuttuva ja suhteellinen liikkeet väliä, tai vaihteleva painovoima/metric kenttä. Tämän vuoksi, aika on itse oltava joustava ja vaihdettavissa tilaa (kovarianssi aikaa ja tilaa Erityinen ja Yleinen Suhteellisuusteoria – “Lorentz-Invarianssin”). Tässä paikallinen ulottuma symmetria rooli, aikaa on toiminnallinen analoginen magneettinen osa sähkömagneettisen kentän: aika suojaa energiansäästöä ja invariance “velocity c”, magnetismi suojaa symmetrian säilyttämistä ja invarianssin sähkövaraus. (Katso: “Globaali vs. Paikallinen Ulottuma Symmetria ja Gravitaatio“.)

Quantum Suhteet
(Katso: “Muuntaminen Tilaa Aika“)

Aika ja painovoima ovat mikroskooppisia (kvantti-mekaaninen – hiukkanen/maksu/ajallinen/entrooppiset) ja makroskooppinen (yleinen relativistinen – massa/sijainti/alueellinen/symmetrinen) näkökohtia sama voima. Yhdistymisen painovoima kvanttimekaniikka säilyy vuonna yhdistymisen painovoima ajan. Painovoima on maankäytön seurauksena luontaisen liikkeen ajan. Aika on aktiivinen periaate painovoiman “sijainti” kuluja. Se on entrooppiset luonne painovoiman “sijainti” maksu, joka erottaa gravitaatio muiden joukkojen ja niiden maksut: jälkimmäinen edustaa symmetria velat vain. Gravitaatio kuljettaa sekä symmetria ja entropia velka valoa, seurauksena siitä, että painovoima säästää sekä näkökohtia kaksinkertaisen sääntelyn rooli “velocity c”, joka mittarit sekä “ei-paikallisia” symmetrinen energia valtio valon ja entropia ajaa valoa (valo on alueellisesti laaja sisäinen motion). Säilyttämiseksi valo (rikki) ei-paikallista jakautumista symmetria, gravitaatio automaattisesti säästää sekä symmetrinen ja entrooppiset metrinen mittari toimintoja c. Näin ollen Auringossa, gravitaatio on sekä luoda Aurinko on aika ulottuvuus muuntamalla tilaa aikaa, ja samanaikaisesti kääntää tämä reaktio muuntamalla sidottu energia (massa) valoon. (Katso: “ Paikkatietojen vs Ajallinen Entropia“.)

Yksi monista sovitusmenetelmät gravitaatio (lisäksi rekisteröitymättä liikkumaton asia on epäsymmetrinen spatio-temporaalinen jakautuminen), on kausaalinen luonne sitoo energiaa, joka vaatii yhden-tapa ajallinen järjestys säännellä sen energian osuus. Tämän ajallisen virtauksen toimii myös sidottu energia entropia-asema, joka on metrijärjestelmän nopeuden c, jälkimmäinen mitata entropia ajaa vapaata energiaa. “Velocity c” myös mittareita “velocity T” (määritetään, että yksi toinen ajallinen kesto on metrically vastaa ~300,000 km etäisyys), ja näin ollen “c” on perimmäinen mittari sekä entropia-asemat (katso: “Painovoima Kaavio Nro 2“). “G” (yleinen gravitaatiovakio) on metrinen muuntaminen/säilyttäminen mittari ja voima välillä alkukantainen entropia asemat tilaa ja aikaa, muuntaa joko osaksi muita. “c” on säädin metristä vastaavuus tilaa, aikaa, ja valo (ilmainen sähkömagneettinen energia); “G” on säädin entrooppiset vastaavuus tilaa, aikaa, ja massa (sidottu sähkömagneettinen energia).

Molemmat muodot entropia-asema (luontaiset liikkeet valo ja aika) luoda kolmiulotteinen säilyttäminen verkkotunnuksia niiden energia-tyypit (tila ja historia), jossa energia voi olla olemassa, käyttää ja muuttaa, mutta kuitenkin säilytettävä. Se on tehokkaasti “ääretön” velocity sekä c ja T, joka estää väärinkäytön energiaa, kun se on käytössä, ja myös tiivisteet rajojen tilaa ja historiaa vastaan, syy rikkomuksista kautta nopea avaruusalus tai “aika kone”. Jos musta aukko, jossa painovoiman metrinen asiasta täysin overwhelms ja korvaa sähkömagneettisen metrinen valon, mukaan lukien sen suojaava entrooppiset toimintoja, painovoima tiivisteet rajojen spacetime kautta “event horizon” ja keski – “singulariteetti”. T -, c -, ja G ovat kaikki entropia mittareita, jotka sekä luoda ja suojella ulotteinen suojelun aloilla: historia, avaruus ja aika-avaruus. Luominen ulottuvuuden säilyttämistä verkkotunnuksia kautta “äärettömän” nopea luontainen/entrooppiset liikkeet on yhteys ensimmäisen ja toisen termodynamiikan lakeja. (Katso: “Tetraedri Malli“.)

Sisäinen Motion Valon

Sisäinen motion valon johtuu symmetrinen alueellinen ulottuvuus (“aallonpituus”) sähkömagneettisen aallon “pakenevat” epäsymmetrinen ajallinen komponentti (“frequency”) – jälkimmäinen on sisäinen ominaisuus valon oma luonne (taajuus kerrottuna aallonpituus = c). Vain siirtämällä jatkuvasti nopeudella c voi symmetrinen aallonpituus osa valo tukahduttaa epäsymmetrinen ajallinen komponentti “implisiittinen” valtion – valo ei ole aikaa ulottuvuus, mutta se on “taajuuden”. Valo tarvitsee yhden ulottuvuuden jokainen sen sähköinen ja magneettinen osia, ja kolmas sen entrooppiset liikettä. Näin ollen tilaa on entrooppiset ulottuvuus, joka tarjoaa pohjan valo energian säästäminen domain. Kun valo on tuonut lepoa ja sitoo energiaa, implisiittinen aikaa komponentti tulee nimenomaisesti, joka palvelee niin asia on ajallinen entropia-asema. Selkeä ajallinen ulottuvuus väliä marssii pois osaksi historiallista domain (suorassa kulmassa kaikissa kolmessa tilallisia ulottuvuuksia), vetämällä tilaa sen jälkeen, ja niin aiheuttaa makroskooppinen painovoimakentässä. Se entrooppiset aika vastaa gravitaatio on siten yhteys gravitaatio ja kvanttimekaniikka, toteutuu kytkin ajallinen osa sähkömagneettisen aallon implisiittisestä eksplisiittiseen, 2-ulotteinen 4-ulotteinen. Tämä yksinkertainen kytkin on koko ero laajentamiseen tilaa kuin ajaa sisäinen motion valon, ja romahdus tilaa kuin vetämänä luontainen liike aika ja painovoima – ero positiivisen ja negatiivisen spatiaalisen entropia, tai implisiittinen vs avointa aikaa (katso: “Muuntaminen Tilaa Aika“).

Merkki “G”

Merkki G määräytyy pieni energian ero symmetrinen paikkatietojen entropia-asema (S) valo (sisäinen motion valon, kuin mitata “velocity c”), ja epäsymmetrinen ajallinen entropia-asema (T) asia (luontainen liike asia on ajan ulottuvuus, kuten mitata “velocity T”):

S – T = -G

Tämä vastaa pieni energian ero implisiittinen (S) ja eksplisiittinen (T) aikaa. (Katso: “Painovoima Kaavio Nro 2“.)

Se vie energiaa luoda ajaa yksi-tapa ajallinen entropia levyltä “kaikki suuntaan” spatial entropia, koska epäsymmetrinen, yksisuuntainen ajallinen järjestys on määrätty, kun symmetrinen, “kaikki suuntaan” spatial-laajennus. Tämä entropia-energian kustannukset aika on alkuperä “negatiivista energiaa” ominaisuus painovoima ja negatiivinen merkki “-G”.

Käsitettä painovoiman muuntaminen tilaa ja ajaa paikkatietojen entropia (S) aika ja ajaa historiallisia entropia (T), voidaan symbolisesti edustaa (quasi-matemaattinen) “käsite yhtälö”, kuten:

-Gm(S) = (T)m
-Gm(S) – (T)m = 0,

Koska oletan, että yleinen pätevyys Einsteinin painovoiman yhtälöt (lukuun ottamatta hänen “kosmologinen vakio” ja jos valo vapaata tilaa), siitä seuraa, että oletan, että Einsteinin muotoilu painovoiman “vääntyminen” aika-avaruus on matemaattinen kuvaus muuntaminen tilaa-aika (hänen “kovarianssi” tilaa ja aikaa). Esimerkiksi, kun Einstein kertoo, että mittari tikkuja kutistua ja kellot ajaa hitaasti, painovoimakenttä, oletan, että puuttuva tila ilmestyy ylimääräistä aikaa, niin että metrinen koko pysyy vakiona – kuten on itse asiassa Einsteinin muotoilu aika-avaruus “Väli”. Näin ollen todellinen matematiikka takana minun karkeasti yksinkertaistettu “käsite yhtälö” on jo tehty. (Ks. myös kirjassa ““Higgsin” Bosoni ja Aika-avaruuden Metriikka“.)

   aika elementti, joka on implisiittisesti fotoni (“frequency”) ja aiheuttaa sisäinen motion valon (entropia ajaa vapaa energia), on hyvin samalla elementti, joka tulee nimenomaisesti massa tai asia, jolloin luontainen liike aika (historiallinen entropia-asemaan sidottu energia). Pieni energinen ero symmetrisen tilan muoto (S) ja epäsymmetrinen ajallinen muoto (T) entropia-asema määrittää merkki G: S – T = -G. (Energia on lainattua (avaruudesta) tuottaa epäsymmetrinen entropia ajomatkan päässä symmetrinen yksi, joten G on negatiivinen.) Lopuksi, tämä entropia-energiaa, kuten kaikki energia on säilytettävä, ja miten muuten voisi tämä suojelu voidaan toteuttaa paitsi täyttämällä painovoiman silmukan välinen alueellinen ja ajallinen entropia asemat – hidastaa laajentamiseen koko Kosmoksen seurauksena? Historiallinen laajeneminen cosmos on rahoittanut painovoiman hidastus maankäytön laajeneminen kosmoksen. Tämä on fyysisesti aikaan painovoiman tuho ja muuntaminen tilaa metrically vastaava ajallinen yksikköä. Kun massa muunnetaan valo (kuten tähdet), yhteensä painovoiman energia Kosmoksen vähenee, ja laajennus lisää taas seuraus – äskettäin havaittu salaperäinen “kiihtyvyys” maailmankaikkeuden. “Pimeä energia” on vähentää kosminen painovoiman entropia-energia ja sen korvaaminen laaja alueellinen entropia ajaa valoa.

Mustia Aukkoja

Mustat aukot ovat fyysiset todisteet ja osoitus siitä, että painovoima luo aika-avaruudesta. “Event horizon” musta aukko on “jäädytetty” entropia valoa, valoa on luontainen liike ja paikkatietojen metrinen täysin muuntaa aikaa ja asia on historiallinen metrinen, sekä valon ja ajan tuonut levätä gravitaation sidottu muodossa (Bekenstein-Hawking lause) – aivan kuten massa kivi on “jäädytetty” energia valo muunnetaan asia/atomit ja toi loput kemiallisesti sidottu lomake. Hawking on “quantum säteily” mustia aukkoja on lopullinen osoitus Noether Lause täyty (jos painovoiman symmetria/entropia velka), jossa vahvistetaan, että vain musta aukko painovoima on symmetria-säilyttäminen quest täysin toteutunut. Täydellinen haihtuminen mustan aukon kautta “quantum säteily”, massa ja ajallinen entropia epäsymmetrinen väliä, ovat kaikki muuntaa sen alkuperäinen symmetrinen muoto (valo), ja gravitaatiovakiolla alalla, joka liittyi sidottu energia reikä katoaa, sen suojelutyötä vihdoin suoritettu. (Katso: “Entropia, Gravitaatio, ja Termodynamiikan“.) (Katso: Tiede vol. 337 3 Aug., 2012 s. 536 – 547: erityinen osa on mustia aukkoja.)

Mustia aukkoja todella muuntaa suhteellisen suuri osuus loput massa-kuuluvat osaksi valo – kuin loisto kvasaarit osoittaa. Tämä muuntaminen massan valo on huomattavasti tehokkaampaa kuin nucleosynthetic muuntaminen tavallisten tähteä (jopa 28%-laskussa rest-massa, energia), ja niin muodostaa erillinen, merkittävä muuntaminen luokka sekä tähtien ja galaktinen rakenteellisia tasoja. (Katso: Caleb Scharf Painovoima Moottorit Scientific American/Farrar, Straus ja Giroux 2012 p 76.) Tämä on vielä toinen ponnahduslauta vuonna armoton painovoima johtava väylä kohti yhteensä massa muuntaminen ja täydellinen symmetria säilyttämistä, joka huipentui, kuten olemme nähneet, Hawking on “quantum säteily”. (Katso: “Solmut Painovoiman Metric“.)

On huomattava, että vaikka meidän viitekehys (“ulkopuolisten” tarkkailijoiden) haihtuminen musta aukko on hyvin hidasta, kuitenkin, sisällä musta aukko on viitekehyksen, koska sen “kello” on pysähtynyt, haihtuminen tapahtuu pääosin välittömästi – että on, räjähdysmäisesti, riippumatta siitä, reiän koko. (Tämä relativistinen ilmiö on sukua (se on päinvastainen näkökulma), joka on (teoreettinen) tarkkailija sisällä musta aukko näkee koko historian “ulkopuolelle” universumin instant ennen kuin hän on muuntaa fotonit – tai muuten tuhottu – singularity.) Ajallinen parametri maailmankaikkeus on merkittävä vain niille, joiden “kello” on todella käynnissä. Tämä ymmärrys vahvistaa symmetria säästävä rooli gravitaatio, musta aukko, ja Hawking on “quantum säteily”.

Miksi Painovoima on niin Heikko,

Painovoima on heikko, koska massa on kytketty sen entrooppiset säilyttäminen domain ja historiallinen aika-avaruus vain sivuaa kohta “nykyhetkessä” (aika on suorassa kulmassa kaikissa kolmessa tilallisia ulottuvuuksia). Painovoima luo vain tarpeeksi aikaa tarjota ajallinen entropia ajaa tässä vaiheessa-kuten sivuaa yhteys väliä ja sen historiallinen säilyttäminen domain. Tämä käsite on sopusoinnussa P. A. M. Dirac on havainto, että suhde vahvuus sähkömagneettinen ja painovoima on sama kuin suhde koko kosmoksen ja elektroni. Mustat aukot osoittavat, että luontainen vahvuus painovoima on vähintään yhtä suuri kuin muut voimat mitattuna sivuaa yhteyspiste välillä tilaa ja aikaa. Lisätietoja tästä aiheesta, katso: “Half-Life Protonin Hajoaminen ja ‘Heat Death’ Kosmoksen“.

Filosofisia Yhteyksiä “Tetraedri Malli”
(Katso: Murheelliseksi, Tim. Filosofia Fysiikka: Tila ja Aika 2012 Princeton Univ. Painamalla-näppäintä.)

Kaunis lähentymistä filosofinen perinne (sekä antiikin ja moderni) ja gravitaatio fysiikka “Tetraedri-Malli”, Tim Imelää (ks. lainaus edellä) huomauttaa, että koska tyhjä 3-D avaruudessa on täysin symmetrinen, ei ole kohta/paikka, se voi olla parempana kuin mikään muu kohta/paikka. Siten Jumala ei voinut päättää “missä” paikka Luomiseen. “Tetraedri-Malli”, massattomia valo voi (siksi) vain olla symmetrisesti jakautunut koko spatial domain, ja samanaikaisesti, koska valo ja 3-D tila sekä puutteellinen ajallinen ulottuvuus. Näin ollen valo ja avaruus ovat yhtä symmetrinen, ja todellakin, me ajatella valoa kuin luoda tilaa oman säilyttämisen tarpeisiin. Sisäinen motion valon on keskeinen ilmaus entropia vapaa sähkömagneettista energiaa, luoda, laajentaa, ja jäähdytys ensisijainen ulotteinen säilyttäminen domain (tilaa) vapaa sähkömagneettista energiaa (valoa). Valoa ja tilaa sekä puutteellinen ajallinen ulottuvuus, ja näin ollen sekä puuttuu myös tilaa-loimitus painovoimakentässä. (Katso: “Ei Valo Tuottaa Painovoimakentässä?”) sähkömagneettisen vakio “nopeudella c” myös “mittarit” (säätelee) metrinen symmetria valo on spatial conservation areenalla. (Katso: “Symmetrian Periaatteita Unified Field Theory”.)

Tämän vastakohtana on tilanne, että massiivinen muotoja, sidottu (pikemminkin kuin ilmainen) sähkömagneettista energiaa, atomeista galakseihin, jotka kaikki tuottavat tila-loimitus painovoiman kentät, joiden tarkka vaikutus on tunnistaa kiistaton energinen kannalta metric-loimitus inertial force tarkka spatiaalinen sijainti massiivinen järjestelmä on “center of massa”. Koska massiivinen hiukkasia, täysin vailla luontaisia spatiaalinen liike massattomia valo, ei voi jakaa itseään symmetrisesti sisällä määrä 3-D avaruudessa, jotenkin valitseminen/tunnistaminen tiettyyn paikkaan sisällä, että paikkatietojen täysistunnoissa on löytynyt. Tämä on accomplished by aikaa ja painovoimakenttä hiukkasen(s), jotka luovat toisiaan. (Katso: “Muuntaminen Tilaa Aika”.) Ylimääräistä aikaa ulottuvuus on lisätty, 3-D space rikkoa paikkatietojen symmetria ja tunnistaa tiettyyn paikkaan sisällä spatial domain, joka tulee 4-D aika-avaruus jatkumo, jossa on infinity-tunnistettavia pisteitä, koska lisäksi ylimääräistä aikaa ulottuvuuden. Aika on “luontainen” (entrooppiset) liike analoginen valo on luontainen (entrooppiset) liikkeen, paitsi aika on tapauksessa se on yksisuuntainen liike antaa täysin erotettavissa pistettä (“tapahtumat”) sisällä ääretön ja laajenee historiallinen aika-avaruus. Nämä 4-D aika-avaruuden kannat ovat ainutlaatuisia ei vain koska aika kulkee yksisuuntainen, vaan myös siksi, että Kosmoksen kokonaisuutena yksikkö alkaa samanaikaisesti “Big Bang”. Historia on ajallinen analoginen tilaa, säilyttämistä domain asia on syy-lisätietoja-kenttään. Valo on kytketty kautta tilaa, väliä on liitetty kautta historian, painovoima yhdistää kaiken, muuntaa tilaa, aikaa ja päinvastoin. (Katso: “Kuvaus Gravity”.)

Siellä on samankaltainen funktio välillä väri maksuja ja gluon-alan vahva voima, ja aikaa ja gravitoneja painovoima: molemmat tarjoavat uuden ulottuvuuden (“vapaus”), joka erottaa ja erottaa hiukkasia, mikä muuten olisi liian täynnä alan fermions. Tämä on toinen näkemys, yhteys aika-avaruutta ja hiukkasten “mittareita” vapaa ja sidottu muotoja sähkömagneettista energiaa, ja toiminta oman alan vektorit “virtaukset paikallinen ulottuma symmetria”.

Kirje Skeptikko
Aug., 2014

   Arvoisa Herra,
   en muista tarkalleen, miten sain toteutumista (Marrask. 10, 1998), että painovoima ja aika eivät ole vain liittyvät, mutta itse asiassa luoda toisiaan loputon self-ruokinta prosessi. Gravitaatiovakiolla alalla (kohti Einstein) on tukku-kiihtyvä liike aika-avaruus (space), mikä johtaa Einsteinin vietetään “

vastaavuusperiaate

   “. Se iski minulle, että at the center of the Earth, atom, tai sidottu energian muoto, spatiaalinen osa tätä virtaus (on symmetrisesti suunnattu keskustaan massa kaikkiin suuntiin) self-tuhota, jättäen jälkeensä metrically vastaava ajallinen jäännös, jota ei itse tuhota, koska aika on epäsymmetrinen (one-way). Tämä ajallinen jäännös olisi välittömästi. maaliskuuta pois osaksi historiallista verkkotunnus (koska aika on “luontainen” motion), vetämällä tilaa yhdessä sen kanssa (koska kaksi ulottuvuutta ovat yleensä erottamattomia). Mutta 3-D avaruudessa ei sovi yksi-ulotteinen aika-linja (joka lisäksi on suunnattu suorassa kulmassa kaikissa kolmessa tilallisia ulottuvuuksia), ja niin tilaa itse tuhoaa keskivartaloon, jolloin taas metrically vastaava ajallinen jäännös, joka toistaa loputtomasti ja entrooppiset aikana. Näin painovoima ja aika indusoivat toisiaan, hieman vastaavasti keskinäisen induktio sähköinen ja magneettinen osia valoa, mutta hyvin erilainen prosessi.

 

   Tämä on karkea-ja-ready kuvaus painovoiman muuntaminen

tilaa

   suhteen moniulotteisuuden ja mittareita, jotka on myös kvanttimekaniikan tulkinnan kannalta “vs aallonpituus taajuus”, ja termodynaaminen tulkinta kannalta

vaihtoehto entropia verkkotunnukset

   ilmaiseksi ja sidottu muotoja sähkömagneettista energiaa, ja tulkinnan kannalta

yleiset suojeluperiaatteet

   . Einsteinin yhtälöt Erityinen ja Yleinen Suhteellisuusteoria antaa matemaattinen konteksti tällaisia ajatuksia – tulkinta pyrkii vahvistamaan joustava ja vaihdettavissa parametrit tilaa ja aikaa tarpeen ylläpitää vakion arvo Einsteinin “Väli” (syy-seuraus-suhteet) sekä teorioita. Huomaa, että painovoiman muuntaminen tilaa, kun täysin integroitu aika-avaruuden metriikka on saavutettu, jossa entropia ajaa valo on täysin säilytetty (vaikkakin vaihtoehtoinen) koska entropia ajaa aikaa. Katso minun verkkosivuilla papers näistä aiheista, jos olet kiinnostunut. (

http://www.johnagowan.org/index.html

   )

 

   olin johti näiden päätelmien näkökohdat entropia. Se on kaikkein mielenkiintoinen seikka, että on olemassa kolme liittyvät “luontainen” kolmiulotteinen liikkeet luonnossa, sisäinen motion valon, luontainen liike aika, ja luontainen liike painovoima, ja kaikki kolme ovat entrooppiset liikkeet, että on, ne ovat ulottuvuus-luoda luontainen liikkeet, jotka tuottavat metrinen/entrooppiset säilyttäminen verkkotunnuksia niiden energian tyypit: laajentaa ja jäähdytys tilaa ilmainen sähkömagneettista energiaa (valoa), laajentaa ja ikääntyminen historia sidottu sähkömagneettista energiaa (massiivinen muotoja väliä), ja sopimuksia ja lämmitys painovoiman aika-avaruus (negatiivinen entropia – kuten mustia aukkoja). Entropia on niin olennainen osa energiansäästöä, että se on

pohjimmiltaan upotettu kaikki energian muodot

   maailmankaikkeus, sen kaikkein alkukantainen ilmaisun nähnyt “luontainen” kolmiulotteinen liikkeet valon, ajan ja painovoiman.

 

   Nyt hyvin utelias näkökohta painovoima on, että se myös luo aika-avaruuden metriikka, yhdistetty metrinen avaruus ja aika “mitata” Newtonin gravitaatiovakio “G”, ottaa huomioon, että valo itsessään vain luo symmetrinen paikkatietojen metrinen mitata sähkömagneettisen vakio “c”. Painovoiman metrinen (kuten per Einstein) on “kiihtynyt”, “kaareva”, tai “vääntynyt”, jonka läsnäolo epäsymmetrinen aikaa, joka, kuten olemme arveli edellä on itse asiassa luotu painovoiman kautta tuho tilaa. Koska painovoimakenttä vahvuus kasvaa, se menee “passiivinen” tilassa (kuten Maa-planeetalla) yksinkertaisesti luoda planeetan ajallinen ulottuvuus (painovoima on perus, alhainen energia entropia säästävä rooli – muuntaa paikkatietojen entropia ajaa valoa vaihtoehtoisia historiallisia entropia ajaa asia). Näin ollen maapallon painovoimakenttä edustaa (negatiivinen) entropia-energia, joka tarvitaan luoda Maan ajan ulottuvuus. Korkeampia kentänvoimakkuuksia, painovoima siirtää sen “aktiivinen” kunnossa kuin nähdä meidän aurinko ja tähdet, joka (kautta nucleosynthetic koulutusjakso) se alkaa palata sitoo energiaa sen alkuperäinen symmetrinen muoto, valo. Tämä on

symmetria-säilyttäminen rooli

   joka jatkuu vuonna supernovas, kvasaarit, ja lopulta Hawking on “quantum säteily” mustia aukkoja, jossa painovoima täysin tuhoaa väliä (eikä tilaa), palauttamalla koko sidottu energia musta aukko symmetrinen valo.

sarjassa

   painovoima noudattaa Noether symmetria-säilyttäminen lause, koska ilmainen sähkömagneettista energiaa (valo) on paljon enemmän symmetrinen muoto energiaa kuin sidottu sähkömagneettista energiaa (asia): alkajaisiksi, valo ei ole aikaa ulottuvuutta .

 

   Jälleen kerran, se on hyvin utelias, että musta aukko painovoima ottaa vallan ja syrjäyttää kaikki sähkömagneettisen toimintoja valo, mukaan lukien ne, kemiallisten ja ydinaseiden sitova voimat sekä niiden sähkömagneettisten metristä.

Painovoima asettaa omat metric

   musta aukko, metrinen aikaa ja asiaan sen sijaan, että sähkömagneettisen metrinen avaruus ja valo. Mutta musta aukko on “event horizon”, missä g = c, huomaamme, että kaikki energian muodot, mukaan lukien massiivinen esineitä, liikkua nopeudella c ja aika seisoo edelleen, kun mittari tikkuja kutistua mitään suuntaan liikkeen. Mutta nämä ovat juuri symmetria ehdot valo vapaata tilaa, jonka sähkömagneettinen mittari. “Ääripään tavata” – sekä puhdasta sähkömagneettista metrinen valoa ja puhdasta painovoiman metrinen asia määrätä sama symmetria ehtoja, kun energian muotoja alallaan.

 

  Tämä tuo säälimätön ajaa painovoiman kohti mustaa aukkoa uusia näkökulmia: on armoton painovoima ajaa ilmentymä painovoima on symmetria-säilyttäminen rullat (kuuliaisuus Noether ‘ s theorem), tai on painovoima tarkoituksenaan tuottaa omaa (vaihtoehtoinen) symmetrinen metrinen ajallinen verkkotunnuksen musta aukko on metrinen mitata “G” mieluummin kuin “c”?

en ole vielä yrittänyt selittää kaiken tämän viiden-vuotias, koska jos voisin, olisin ihmetellä, miksi se kesti 70+ vuotta ymmärtää se itse. Olen yrittänyt keksiä muutamia yksinkertaisia aforismeja, kuitenkin: “Gravitaatio on asia muistin se kerran oli valo”; “painovoimakenttä on maankäytön seurauksena luontainen liike ja aika”. Onko näitä lauseita olisi mitään viiden vuoden vanha, en tiedä; tiedän, että sun taivas kertoo meille jotain – sen loistava loiste ilmoittaa, että painovoima

symmetria-suojelun toimintaohjelmaa

on ottanut sen ensimmäisen askeleen!

Lopulta, me voimme rakastaa painovoima ja muuntaminen tilaa aika (maapallolla) ja päinvastoin (kuin aurinko) puitteissa

paljon laajempi teoria

, joka yhdistää kaikki neljä voimia fysiikan alla symmetria-säästäminen vaipan

Noether lause

: “maksut asia on symmetria velat valo.”
tiedän, että tämä on riittämätön selitys minun

yleinen teoria

, mutta että minä olen ponnistellut voimallisesti tuottaa kattavampi selitys eri paperit minun verkkosivuilla, joka minun täytyy viitata lisätietoja:

http://www.johnagowan.org/index.html
Parhain terveisin,
John A. Gowan
PS: Kuten useimmat ilmiöt, jotka liittyvät painovoiman, se on helpompi nähdä, mitä on tekeillä suuri (astrofysiikan) asteikot sijaan pieni. Esimerkiksi, se on tarpeeksi yksinkertainen (planeettojen mittakaavassa Earth) kuvaa, että yksi-tapa spatiaalinen vektori painovoima (“falling alaspäin” kohti “center of mass”) on muuntaa yksi-tapa syy suunnattu ajallinen vektori historia (“eteenpäin” tulevaisuuteen) – suora vaihtamalla yksi epäsymmetrinen ulotteinen entropia vielä ajaa. Siellä on myös säilyttämistä meneillään useita käsitteellisiä tasoja: tilaa on tuhonnut painopiste (center of mass), mutta kuitenkin muuntaa/säilytetään vaihtoehto entrooppiset muodossa kuin historia: entrooppiset ajaa valon (manifest kuin “sisäinen motion” valo aiheuttaa laajeneminen ja jäähdytys tilaa), on säilytetty/muunnetaan vaihtoehto entropia ajaa aikaa (manifest laajennus, rappeutuminen, tai ikääntymisen ja laimennus historia). Matemaattisesti, meillä on positiivinen entropia ajaa valoa ja tilaa (ilmainen sähkömagneettinen energia) neutraloida negatiivinen entropia ajaa asiaa ja painovoima (sidottu sähkömagneettista energiaa), mutta säilytetty kuitenkin vaihtoehtoisen muodossa muuntaminen positiivinen entrooppiset ajaa historiaa, luoda historiallinen aika-avaruus – suojelun alalla asia on syy-lisätietoja-kenttään. Yksi positiivinen entropia-asema on gravitaation neutraloidaan ja muunnetaan toiseen. (Muuntaminen toimii myös vastakkaiseen suuntaan kautta muuntaminen massa, aika ja painovoima valon ja avaruuden tähdistä.) Et voi tuhota tilaa ilman luoda aikaa, vain, koska et voi tuhota väliä ilman, että luodaan valo – ei edes mustassa aukossa, kuten Hawking on “quantum säteily” ja entrooppiset luonne Bekenstein on “event horizon” on osoittanut. – JAG

lataa Linkit:

home page (sivu 1)
home page (sivu 2)
E-Kirja

References:

Bekenstein, J. D. Mustia Aukkoja ja Entropia.

Physical Review D,

1973

  , 7(8), 2333-46.

Bekenstein, J. D. Tiedot Holografinen Universumi.

Scientific American,

Aug. 2003, 58-65.

Bohm, D.

Kokonaisuus ja Osallisena Order

. Routledge & Kegan Paul

1980

, 224 + xv s.

Brewer, J. W. ja M. K. Smith, toim.

Emmy Noether: Kunnianosoitus hänen Elämänsä ja Työ

. M. Dekker, New York,

1981

, 180 + x pp. + 10 levyt.

Hawking, S. W. Hiukkanen Luominen Mustia Aukkoja.

Viestinnän Matemaattisen Fysiikan1975

  , 43 (3), 199-220.

tulee tunteile, T.

Filosofia Fysiikka: Tila ja Aika

2012 Princeton Univ. Painamalla-näppäintä.

Scharf, C.

Painovoima Moottorit

Scientific American/Farrar, Straus ja Giroux 2012

:

Tiede

vol. 337 3 Aug., 2012 s. 536 – 547: erityinen osa on mustia aukkoja.

Leave a Reply