AFED Tehtävä

Link: http://www.afedonline.org/en/inner.aspx?menuID=4

Etukäteen varovaista ympäristöpolitiikkaa ja toimia Arabimaissa, joka perustuu tieteen ja tietoisuuden

Luonne ympäristöongelma edellyttää kansalaisyhteiskunnan vahvistaminen ryhmät, yhdenmukaistaa kansallisia pyrkimyksiä, ja etsivät alueellista ja maailmanlaajuista yhteistyötä. Näin ollen välttämättömyys on syntynyt riippumaton valtiosta riippumattomien Arab forum, aktiivinen ja vaikutusvaltainen edistävät politiikat ja hankkeet, jotka tukevat kestävää kehitystä ja jossa määritellään yhteiset ympäristökysymykset, tavalla, joka auttaa suunnittelussa aikoo vastata tulevaisuuden haasteisiin. Tässä piilee ydin yhteistyötä kansalaisyhteiskunnan, riippumattomien ympäristö-elinten ja kansainvälisten järjestöjen, joka mahdollistaa ja kannustaa kansalaisia ilmaisemaan oman mielipiteensä ympäristöpolitiikan ja kantaa vastuunsa ympäristön suojelusta.

Seurauksena käynnistetty keskustelu Al-Bia Wal-Tanmia (Ympäristö ja Kehitys) – lehden, ryhmä Arabien ympäristöjärjestöt ovat ilmaisseet kiinnostuksensa perustaa alueellisen foorumin, ryhmittely ympäristöalan Kansalaisjärjestöjen ja asiantuntijoiden kanssa korkeakoulujen, tutkimuslaitosten, median ja liike-elämän kiinnostunut etenee kestävän kehityksen periaatteita. Tämän seurauksena Arab Forum for Environment and Development (AFED) on luotu alueellisia valtiosta riippumaton, ei-voittoa tavoittelematon organisaatio, joka kokoaa yhteen ne, jotka ovat huolissaan kysymykset, ympäristö ja kestävä kehitys Arabimaissa.

Asetus pois alueelta-laaja Arabien foorumi, ympäristö ja kehitys vastaa käynnistää merkittävä keskus vuoropuhelua ja asiantuntemuksen vaihtoa institutionaalisella tasolla. Yhteiset ympäristöongelmat vaativat alueellisen ja Arabimaiden yhteistyö eivät ole muutamia, kaikkein akuutti ovat vesivarat, ilman saastuminen, maaperän pilaantuminen, aavikoituminen, saastuminen alueellisten merien seurannut ongelmia, alhainen tuottavuus. Jotta Arabimaiden voi miehittää kunnon uutta asemaa maailman markkinoilla, toivomme, että tämä foorumi on onnistunut edistämään Arabien liikemiehiä ja taloudellisten instituutioiden yhteistyötä avautumissuunta Arabien yhteismarkkinoiden tuotteita, jotka ovat ympäristöystävällisiä sekä suuntaan yhdistävä ympäristön toimenpiteet. Tällä tasolla, foorumi edistää yhteyksien luomisen keskuudessa Arabien kauppa-ja teollisuuskamarien ja joukossa tieteelliset tutkimuskeskukset ja oppilaitokset arabimaailmassa, joiden kautta ympäristön yhteistyötä, yhteisten ympäristö-ohjelmat. Foorumi pyrkii kehottaa hallituksia toteuttamaan ja kehittämään ympäristölakien mukaisia ongelmien luonne tällä hetkellä vallitseva arabimaailmassa, painottaen näiden säädösten voimaan.

Leave a Reply