Paperit, Tietojen ja Grafiikan, jotka Liittyvät Trooppinen Sykloni Trendejä ja Vaihtelevuus

Link: http://eaps4.mit.edu/faculty/Emanuel/publications/tropical_cyclone_trends

Luontoon paperi, 2005.

Atlantin hurrikaani trendejä, jotka liittyvät ilmastonmuutokseen. EOS, 87, 233-244. Verkossa täydentää saatavilla täällä.

Atlantin trooppisten hirmumyrskyjen revisited. EOS, 88, 349-350.

ympäristötekijät vaikuttavat trooppinen sykloni tehohäviö. J. Ilmasto, 20, 5497-5509.

Hurrikaani-Ilmasto-Yhteys. Tiedote. Amer. Meteoriitti. Soc., 89, ES10-ES20.

Essee Global Warming.

Excel Atlantic meren pinnan lämpötilan ja hurrikaani power hajoamista, 1949-2009.

Alla olevasta kuviosta näkyy, Atlantic tropical cyclone power hajoamista ja Tärkein Kehittämisen Alue (MDR) meren pintalämpötilan (SST) 1949-2009, osallistava. Molemmat määrät ovat olleet tasoitetaan käyttämällä 1-3-4-3-1 suodatin. SST on esitetty sinisellä, kun taas power hajoamista indeksi (PDI) on esitetty punaisella. Täällä MDR on määritelty alueen, jota rajoittavat 6N ja 18N, ja 20W ja 60W; SST-tiedot on HADISST1 tietoja BRITANNIAN Hadley Keskus, ja se on ollut keskimäärin elokuusta lokakuuhun vuosittain. Kaksi aikasarjat korreloivat r2 0,80. Huomaa, että sekä tasoittaa meren pinnan lämpötilan ja tasoitetaan tehohäviö on laskenut vuodesta huippunsa vuonna 2005, yhdenmukaisia aiempien decadal ajassa vaihtelu sekä sarja.

 

Seuraava kaavio vertaa tasoitettu aikasarja elo-lokakuu SST, jotta tasoitettu aikasarja “myrsky suurin teho hajoamista”, joka on vain summa yli vuosittain kuution myrsky elinikäinen maksimi tuulen nopeuksilla. Nämä sarjat ovat verrattuna 1870 2009. Perustelut, tässä, on, että ainakin ruuhka-tuulen nopeudet ovat todennäköisesti voida tarkasti arvioida kuin power hajoamista, joka riippuu koko elämän historia tuulen nopeuksilla. Moderni aikakausi (1970-2009), Atlantin tasoitetaan myrsky suurin teho hajoamista ja tasoitetaan yhteensä power hajoamista korreloi (r2=0.93). Huomaa, että tasoitetaan myrsky maksimi tehohäviö on hyvin korreloi tasoitetaan meren pinnan lämpötilan kesto ennätys, kanssa merkittävä ristiriita aikana World War 2.

Leave a Reply