Parametrit string (ote: “salaisuus jouset(1))

Link: http://www.classicalguitarmidi.com/le%20secret%20des%20cordes.htm

Jännite -, kesto -, puhtaus -, leima

merkkijono väline, rahasto roolissa resonaattori, joka tekee taajuudet synnyttämä jouset ja vahvistaa sen. Funktiona luonnollinen taajuus tai resonanssi taajuus, laite voi luoda akustisia ilmiöitä, joita se ei ole aiemmin saanut köyden, akustinen suorituskyky riippuu myös siitä, miten se on ollut muusikko.

jännitys köysi on funktio sen yksikön paino. Kesto ääntä ja helppous päästöt riippuvat sisäistä kitkaa. Puhtaus ääni vaikuttaa jäykkyys. Leima yleensä riippuu elastisuutta sekä edellisen asetuksia koska kaikki nämä tekijät ovat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa.

muuttaa sointi, välittömin keino on pelata perus materiaaleja, jotka ovat kronologisesti letku, metalli-ja nylon ja nyt komposiitti kuituja, joita käytetään yksin tai yhdessä toistensa kanssa.

Letku

valmistuksessa gut jouset luultavasti juontaa juurensa esihistoriallisia kertaa, ja tiedämme, että menetelmiä ei ole vaihdellut niiden yhdessä useiden vuosisatojen ajan. Se on ohutsuolen lammas on käytetty, koska sen mekaaniset ominaisuudet ja akustinen ja sen suuri säännöllisyys.

Kun useita prosesseja, puhdistus ja pesu, nauhat leikataan suikaleiksi, jotka yhdistettyinä ja retordues, on jo ulkonäkö köydet. Se on sitten tarpeen kuivata nämä köydet huolella, ilmapiirissä täysin hallinnassa. Tänä kuivaus, joka voi kestää jopa viikon, erilaisia hoitoja, kiertämällä ja jännitys on suuri vaikutus lopulliset ominaisuudet.

köysi on sitten kiillotettu ja korjannut järjestelmien välillä kuluttavaa, kunnes koko halusivat, jonka tarkkuus on 0,01 mm, mikä antaa sille täydellinen tarkkuus, ja sallii sen olla asennettu laitteen kanssa tarkka jännitystä tarvitaan.

Se vain jää sitten suojella tätä köyttä, joko öljyäminen, joko yllään erityinen lakka, joka on omaisuutta eristää sen kemiallista ja mekaanista sormet instrumentalisti, ei subunit ääni.

tietenkin kaikki nämä toimet, järjestelmällisiä tarkastuksia vaaditaan poistamaan kaikki puutteet (rasvaa, helmikoristelu), jotka voivat olla peräisin raaka-aineesta, ja joka usein näkyvät lopussa valmistusprosessin.

Varassa

Jos haluaa saada basson, kun ottaa riittävästi jännitteitä, on tarpeen lisätä halkaisija köysi ja sen jäykkyys tulee sitten sellainen, että se tuottaa äänen, joka on tylsä ja lyhyt. Yksi tapa vähentää tätä jäykkyyttä, kun ottaa köyden riittävän raskas, on ympäröidä merkkijono gut -, metalli-lanka. Se on toimintaa “filago”, että korkea-laatu jouset, on aina “käsillä”, mikä tarkoittaa, että se on käsi työmies, joka ohjaa etukäteen line metallia, joka kiertyy sisä-letku. Tämä käsikirja etukäteen, säätelee ihmisen aivot, ei koskaan ole vastaava mekaaninen tai elektroninen. Vastineeksi, oppimisen kaupan spinner on hyvin pitkä, se vaatii useita kuukausia jouset yleisempää, useita vuosia korkea-laatu jouset.

Nylon ja komposiitti

peräkkäisten teknologiset vallankumoukset voidaan käyttää uusia materiaaleja, kuten kuituja ja nylon kuituja komposiittimateriaalit. Nylon köydet, jotka ovat viime aikoina ilmestynyt, on erilainen sointi gut jouset, mutta heillä on se etu, että joustavampi ja parempi pitää sopimusta.

VIITTAUKSIA

Kannettavat Kitara ja Musiikki 1998 Nro 66 16-171.

Leave a Reply