Edestä polymerointi

Link: http://ronney.usc.edu/research/Polymers/Polymers.html

Ennakot polymeerikemiaan on johtanut kehitystä monomeerit ja vireillepano-agentit tarjoavat lisäys polymerointi rintamilla vetämänä exothermicity polymerointi reaktio ja kuljetusten lämpöä polymeroitunut tuote monomeeri. Käyttö polymerointi prosessien perusteella tämä tila polymerointi on monia sovelluksia, kuten nopea kovettuminen polymeerit ilman ulkoista lämmitystä, yhtenäinen kuivatuksen paksu näytteitä, solventless valmistelu jotkut polymeerit, ja täyttö/tiivistys rakenteita, joilla on onteloita mielivaltainen muoto, ilman lämpöä rakenne ulkoisesti. Yksi merkittävä rajoitus tässä prosessissa on, että rintamalla sammuttaa kun he yrittävät levittää kautta kanavat, jotka ovat liian kapeita (luultavasti koska johtava lämpö menetyksiä) tai liian leveä (tuntemattomista syistä, joita ehdotamme olla konvektiolämmöltä tappiot vetämänä nosteen aiheuttama virtaus.) Vaikka sukupuuttoon kuoleminen ei tapahdu, konvektiivinen ja vilkasta epävakaus voi vaikuttaa rakenne ja ominaisuudet saatu polymeroituja materiaaleja sekä eteneminen hinnat rintamilla. Tämän työn tarkoituksena on selvittää mekanismeja sukupuuttoon ja epävakautta ja siten määrittää tapa saada enemmän hyötyä tuotteen materiaali maan painovoima ja µg.

Kokeet suoritetaan kahdessa eri geometriat, erityisesti Hele-Shaw soluja ja pyöreä putket (Kuva 1), maan painovoima ja painovoiman takia. Meidän kokeissa kaasun palaminen pyöreä putket eri halkaisija on osoitettu kaksi erillistä sukupuuttoon raja-arvoja, koska nämä prosessit; se voidaan määrittää, jos sama koskee polymeeri rintamilla. Vertailuja epävakauteen ja sammumisen mekanismit liekeissä ja vesipitoiset autocatalytic kemiallinen reaktio rintamalla on myös tehty. Vaikutukset pinta jännitteitä sekoittuva nesteitä (edellä) on myös arvioitava (ks. myös Kuva 2 alla). Laser-indusoitu fluoresenssi (Kuva 3) käytetään saada kuvia polymerointi rintamilla. Numeerisia simulaatioita edestä polymerointi rintamalla sekä Hele-Shaw soluja ja pyöreä putket tehdään samoin.

 

Kuva 1. Kaaviokuva kokeellinen laitteet, osoittanut ylöspäin-lisäys rintamilla Hele-Shaw soluja ja alaspäin lisäys rintamilla putket. Vesihauteessa ja kaikki diagnostiikka osoittaneet käyttää sekä Hele-Shaw ja putki laitteet. LDV järjestelmä 1g testit vain. Ei kuvassa: Laser leikkaus interferometri.

Kuvaus: turhat

Kuva 2. Kaaviokuva ehdotettu vaikutus pintajännitystä kaltevuudet virtauksen mukana polymeeri edessä (näkyy lisäys ylöspäin). Huomautus virtauksen suunta on päinvastainen tavanomaisen thermocapillary virtaus.

(a)                                     (b)                                (c)                                (d)

Kuva 3. Kuvia polymerointi rintamilla. (a) LIF kuvan käyttämällä 20 ppm (massa) BODIPY 493503 loisteputki-merkkivalo (Molecular Probes, Eugene, OR) valaistu arkki argon-ioni-laserin valo 0,5 mm paksu, ylöspäin eteneminen, ei Cab-o-sil (huom lämpö kohoaa vuodesta kierrosta sytytin lanka); (b) LIF kuvan käyttämällä BODIPY 493503 indikaattori, alaspäin eteneminen, ei Cab-o-sil (huom sormi alaspäin-levittää ei-fluoresoiva tuotteet); (c) LIF kuvan käyttämällä BODIPY 493503 indikaattori, alaspäin eteneminen, 0,75 g Cab-o-sil; (d) sama kuin (c), mutta suora kuva (ei LIF). Kaikki kuvat: putken halkaisija (w) 18 mm, seos koostumus 1,5 g AP, 15 ml HEMA, 15 ml DMSO: ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *