0

0.00

#

auto-onderdelenexpert.nl biedt u de volgende betaal methodes aan.

Creditcard:
Druk op de knop 'Kopen' wanneer u met uw creditcard wilt betalen. Het programma stuurt u automatisch door naar een veilige pagina. Op deze pagina selecteert u pas uw creditcard als betaalwijze en vult u de creditcardgegevens in. Controleer a.u.b. de ingevulde gegevens voordat u de bestelling bevestigt. Uw creditcard wordt pas belast nadat u de bestelling heeft afgerond.


PayPal:
Wanneer u een PayPal-account heeft, selecteert u PayPal als betaalwijze. U wordt vervolgens doorgestuurd naar PayPal, waar u de betaling kunt uitvoeren. Voor betalingen via PayPal brengen we geen extra kosten in rekening.


Bank overschrijvingen:
De vooruitbetaling dient per bankoverschrijving te geschieden. Gebruik hiervoor de vermelde bankgegevens. Vul als omschrijving a.u.b. het bestelnummer in.

Nadat u de bestelling heeft afgerond sturen we u het bestelnummer per e-mail toe. Onder vermelding van dit nummer, dat ook op het scherm wordt weergegeven, kunt u het aankoopbedrag naar onze rekening laten overboeken. Houdt bij vooruitbetaling van het factuurbedrag op het door ons verstrekte rekeningnummer rekening met een verwerkingstermijn van ongeveer drie werkdagen. We versturen de artikelen pas nadat we het factuurbedrag hebben ontvangen.

iDEAL (alleen in Nederland):
Geeft de klant aan dat hij met iDEAL wil betalen: de klant klikt op de iDEAL-betaalknop en selecteert zijn bank. Vervolgens wordt de klant doorgeleid naar de internetbankierafdeling van zijn bank, waar na inloggen de betaalopdracht klaarstaat. Hier autoriseert de klant zijn betaling op de voor hem gebruikelijke manier. Het bedrag wordt van zijn betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald (of betaald zal worden).

Top 9 geselecteerd