00#
48-3377

auto-onderdelenexpert.nl biedt u de volgende betaal methodes aan.


Creditcard:
Nadat u een creditcard als betaalmethode kiest, klikt u op «kopen». Hierna wordt u doorgestuurd naar een beveiligde pagina waar u uw creditcard type kan selecteren. Tot slot moet u de juiste creditcardgegevens in te voeren en de betaling bevestigen. Het bedrag wordt bij het voltooien van de bestelling van uw creditcard afgeschreven.

PayPal:
Nadat u de bestelling heeft geplaatst, wordt u doorgestuurd naar de PayPal-pagina. Gelieve, in te loggen en de betaling af te handelen. Om ter plaatse te betalen door middel van PayPal moet u een PayPal-rekening hebben. Er zijn geen aanvullende tarieven.

Bank overschrijvingen:
Maak het totaal te betalen bedrag over naar het aangegeven bankrekeningnummer. Zorg ervoor dat u uw klantnummer en het referentienummer, dat u per e-mail ontvangt, invoert.
De bestelling wordt direct na ontvangst van de betaling verzonden. Houd in gedachten dat een bankoverschrijving 3 werkdagen duurt, wat vertragingen bij de verzending veroorzaakt. In het geval dat wij geen betaling op onze bankrekening ontvangen binnen 14 werkdagen, wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

iDEAL (alleen in Nederland):
Geeft de klant aan dat hij met iDEAL wil betalen: de klant klikt op de iDEAL-betaalknop en selecteert zijn bank. Vervolgens wordt de klant doorgeleid naar de internetbankierafdeling van zijn bank, waar na inloggen de betaalopdracht klaarstaat. Hier autoriseert de klant zijn betaling op de voor hem gebruikelijke manier. Het bedrag wordt van zijn betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald (of betaald zal worden).

Betalen per factuur (alleen in Nederland):
In samenwerking met Klarna bieden wij u de aankoop op rekening als betalingsmogelijkheid aan. Als u met Klarna betaalt, hoeft u nooit uw rekeninggegevens door te geven en betaalt u pas als u de goederen hebt ontvangen. Levering is niet mogelijk op een afleveradres dat afwijkt van het factuuradres. Wij vragen om uw begrip hiervoor.
Als u op rekening bij Klarna koopt, krijgt u de goederen altijd eerst en heeft u altijd een betalingstermijn van 14 dagen. Meer informatie en de volledige voorwaarden van Klarna voor aankoop op rekening vindt u hier.
Klarna mededeling gegevensbescherming

Klarna controleert en evalueert de gegevens van de consument en onderhoudt een gegevensuitwisseling met andere bedrijven en kredietagentschappen (kredietbeoordeling). Indien de kredietwaardigheid van de consument niet gegarandeerd is, kan Klarna AB de klant de betalingsmogelijkheden van Klarna weigeren en moet de klant wijzen op alternatieve betalingsmogelijkheden. Uw persoonlijke informatie zal worden behandeld in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en zal niet worden doorgegeven aan derden voor reclamedoeleinden. Lees hier meer over Klarna's privacybeleid.

Top 9 geselecteerd